Oficiálna stránka nadácie Ministerstva hospodárstva
Po-Pi od 9:00 – 14:00

O nadácií

Viktória Andrásiová

Študentka Univerzity Komenského v Bratislave, je podpredsedníčkou Akademického senátu UK, kde zastupuje záujmy študentov v snahe skvalitniť ich štúdium. Už počas štúdia na strednej a neskôr vysokej škole sa aktívne vzdeláva a získava skúsenosti v štátnej správe ale aj v neziskovom sektore. Dôkazom toho sú absolvované stáže v Kancelárii prezidenta SR, na Ministerstve zahraničných vecí a európskych záležitostí, stáže v Teach for Slovakia, v PwC na poradenstve pre verejný sektor a ďalšie.

Pozíciu v Nadácií MH SR zastáva od januára 2021 a od roku 2022 sa stala správkyňou Nadácie. Jej cieľom je pomáhať ľuďom a robiť prácu, ktorá má zmysel. Preto je aj súčasťou nadácie a bude robiť všetko preto, aby pomohla podnikateľom a podnikateľskému prostrediu ako takému. Spolu s kolegami pripravuje nové výzvy a prostredníctvom konzultácií a podpore pomáha nielen začínajúcim, ale aj zabehnutým podnikateľom a organizáciám k úspešnému pôsobeniu na Slovensku.

V prípade akýchkoľvek záležitostí ju neváhajte kontaktovať.

Viktoria Andrasiova

ročné pôsobenie