Oficiálna stránka nadácie Ministerstva hospodárstva

O nadácií

Tomas Smutny

Ing. Tomáš Smutný

Zakladateľ stomatologickej kliniky ProSmile Clinic a spoločnosti HUMANex. Svoje skúsenosti získaval z pôsobenia vo vrcholových pozíciách nielen na Slovensku, ale aj v Českej republike a Rakúsku. Vďaka pôsobeniu v zahraničí získal pohľad na fungujúce podnikateľské prostredie a preto jeho zlepšovanie považuje za jednu z TOP priorít rozvoja hospodárstva Slovenskej republiky.

V Nadácií MH pripravuje spolu s kolegami nové projekty a prostredníctvom konzultácií a podpore pomáha nielen začínajúcim, ale aj zabehnutým podnikateľom a organizáciám k úspešnému pôsobeniu na Slovensku a v zahraničí.

Viktória Andrásiová

Študentka Univerzity Komenského v Bratislave, je súčasťou Akademického senátu UK, kde zastupuje záujmy študentov v snahe skvalitniť ich štúdium. Už počas štúdia na strednej škole sa aktívne vzdeláva a získava skúsenosti v štátnej správe ale aj v neziskovom sektore. Dôkazom toho sú absolvované stáže v Kancelárii prezidenta SR, na Ministerstve zahraničných vecí a európskych záležitostí ale aj stáže v Teach for Slovakia a ďalšie.

Pozíciu v Nadácií MH SR zastáva od januára 2021. Aktívne sa svojej pozície chopila, učí sa a spoznáva podnikateľské prostredie. Jej cieľom je pomáhať ľuďom a robiť prácu, ktorá má zmysel. Preto je aj súčasťou nadácie a bude robiť všetko preto, aby pomohla podnikateľom a podnikateľskému prostrediu ako takému.

V prípade akýchkoľvek záležitostí ju neváhajte kontaktovať.

Viktoria Andrasiova

ročné pôsobenie